Gerontológiai gondozó képzés (OKJ-s tanfolyam)

(A képzés OKJ száma: 54 762 02 0010 54 01)

 
Indulási időpont

A képzés elindult, érdeklődjön telefonon. 0670-619-0113

Képzési napok Kéthetente szombat Kéthetente szombat és vasárnap
Képzési idő 20 hónap 10 hónap
Oktatási díj 179.915.- Ft 179.915.- Ft
Kupon kedvezménnyel az ár 169.915.- Ft 169.915.- Ft
Vizsga díj 45.000.- Ft 45.000.- Ft

Havi kamatmentes részletek
(vizsgadíjjal együtt - KUPONKEDVEZMÉNNYEL)

10.745.- Ft / 20 hónap (Vizsgadíjjal együtt) 21.490.- Ft / 10 hónap (Vizsgadíjjal együtt)
A tanfolyam elkezdésének feltétele Érettségi bizonyítvány
A 2013. szeptember 1-jén hatályba lépő 150/2012. (VII. 6.) Kormányrendelet alapján az Gerontológiai gondozó OKJ-s képzés óraszáma kötelező jelleggel megemelkedik, illetve átalakul a képzési program és követelményrendszer. A megemelkedett óraszámok miatt várhatóan a képzési díjak is emelkedni fognak. Ezért a honlapunkon szereplő Gerontológiai gondozó OKJ-s tanfolyam a meghirdetett formában és díjazással már csak 2013 szeptember 1-jéig indul.

Jelentkezem


Hogyan veheti igénybe a 10.000 Ft értékű ajándék kupont?

Amenyiben igényli ajándék kupon kedvezményünket, kérjük adja meg nevét és e-mail címét - ez Önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár. Azonban ha jelentkezik Gerontológiai gondozó tanfolyamunkra a jelentkezési lap kitöltésével, a tanfolyam kezdetekor 10.000 Ft kedvezményt kap felnőttképzésünk árából (részletfizetés mellett is)! Amennyiben Ön álláskereső, vagy GYED-en, GYES-en lévő kismama, úgy további 5% kedvezményt kaphat az oktatás díjából. Egy jelentkező egy tanfolyamra egy kupont válthat be.

 

 


Miért jó választás Önnek a Gerontológiai gondozó képzés?

Gerontológia gondozó, Idősgondozó OKJ képzésAmennyiben Ön a szociális segítés területén kíván elhelyezkedni, és legszívesebben az idősek gondozásában, ápolásában venne részt, akkor ideális választás Önnek Idősgondozó képzésünk. Szakemberként feladata lesz a napi gondozási, ápolási teendőkön túl, adminisztrációs feladatok végzése. Oktatóink, akik maguk is gyakorló szakemberek, biztos forrást jelentenek az Ön számára a szakmai tudás megszerzésén túl egy olyan szemlélet elsajátításában, mellyel még sok év múlva is mosollyal végezhető a választott foglalkozás.


A Gerontológiai gondozó tanfolyam oktatói:

Révfalviné Budai Julianna, mentálhigiénés munkatárs

Révfalviné Budai Julianna, Szociális asszisztens OKJ-s képzés"Gyakorló szakemberként szociális tárgyakat tanítok. Arra törekszem, hogy hallgatóink megismerjék a segítő szolgálat különleges útját, amelyen klienseinkkel együtt járva az élet nemcsak könnyebbé válhat, de a szakma kihívásainak is megfelel. Szociális szakemberként a gyakorlati megtapasztalásaim alapján vezetem hallgatóimat a tudomány területén. Iskolánk képzése jó alap a munkakeresőknek, a segítő hivatást választóknak és a továbbtanulni vágyóknak egyaránt. Örömmel látjuk képzéseinken kezdőként, haladóként vagy ha csak ismerkedik a szociális munkával, és el kívánna mélyedni ebben a témában."

 

Radányi Lászlóné Ili, Szociális gondozó és ápoló OKJ-s képzés

"Radányi Lászlóné, Ili vagyok. Közösségi szociális munkás, ellátottjogi képviselő, szaktanár és nem utolsó sorban boldog édesanya és nagymama. Főiskolai diplomámat egyházi fenntartású intézményben szereztem, szakmai gyakorlatként pedig megadatott nekem, hogy a Szentföldön, Jeruzsálemben szívjam magamba a segítő szakmához elengedhetetlenül szükséges spirituális-lelki többletet, hogy felismerjem és alkalmazni tudjam az empátiás készségemet, az elesettek, idősek, betegek, rászorultak feltétel nélküli segítését, hogy végérvényesen tudjam és érezzem: nekem ez az életutam, ez a hivatásom. 25 évet töltöttem szociális munkásként az idősgondozásban, de természetesen ismerem a szociális munka minden szegmensét. 10 éve oktatom a jövő segítőit, és boldogsággal tölt el az a tudat, hogy átadhatom az utánam következő generációnak a szakma szeretetét, azt a sok szépet és jót, és természetesen kudarccal teli út tapasztalatait, amit csak azok tudnak átélni-megélni, akik megfelelő önismerettel, fejlett empátiás készséggel rendelkeznek és készek arra, hogy hivatásukká váljon a segítés. Megtisztelő feladat számomra, hogy a 2011-2012-es tanévben a Klasszis Oktatásnál  taníthatom a jövő segítőit, az új hallgatókat, leendő kollégáimat. Megtisztelő ebben az elhivatott, hallgatócentrikus, családias légkörű tantestületben, oktatási intézményben tanítani. Ebben a kiégett, rohanó, érték nélküli világban nagy kincs, ha ilyen légkörű intézmény áll a hallgatók mögött. Minden tudásommal és erőmmel arra fogok törekedni, hogy hallgatóim magas szinten sajátítsák el a gondozás-ápolás általános szakmai követelményeit:

Ratimovszky Kornélia

Ratimovszky Kornélia - szociális képzésekPszichológus diplomám megszerzése óta szociális területen dolgozom. Felsőoktatásban szociálpedagógus, szociális munkás képzésben 22 éve oktatok. Családsegítő szolgálatoknál és nevelési tanácsadóban gyakorló pszichológus vagyok. Számomra fontos az elmélet és a gyakorlat közti harmónia. 

 

Molnár Margó, oktató

Molnár Margó - Szociális asszisztens OKJ képzés"Molnár Margit, Margó vagyok. Szociálpedagógus, szociális munkás, esetmenedzser, szaktanár és két gyermek édesanyja. Egészségügyi szakközépiskolai tanulmányaimat követően, Gyógypedagógiai asszisztens oklevelet, majd Szociálpedagógus diplomát szereztem. 15 évet töltöttem szociális területen, a fogyatékkal élők foglalkoztatásától, jelzőrendszeres házi segítségnyújtáson keresztül az idősellátásig, de ismereteket szereztem a szociális munka más területein is. 10 éve tevékenykedem tereptanárként, és oktatóként. Eddigi munkám során gyakorló szakemberként igyekszem átadni ismereteimet, a szakma iránti elkötelezettségemet, megismertetni a jövő szakembereit a szakma iránti alázattal, odaadással.”


 

Karrier Tanácsadás - Klikk a részletekért!


A Gerontológiai gondozó tanfolyam során Ön a következő modulokat fogja tanulni:

 • 1851-06 Gondozási-ápolási alapfeladatok
 • 1852-06 A szükségletek és erőforrások felmérésének feladatai a szociális szakgondozásban
 • 1853-06 Személyes gondoskodási feladatok az alap- és szakosított ellátások területén
 • 1854-06 Időskorúak támogatási feladatai
 • 1855-06 A gerontológiai gondozás adminisztrációs feladatai

A Gerontológiai gondozó tanfolyam helyszíne és ügyfélszolgálati irodánk címe:

1085 Budapest, Horánszky utca 11. (Vörösmarty Gimnázium épülete)

(Bővebb információ és térkép a helyszínről itt.)


There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.

 

Kedves Érdeklődő!

A jelentkezési lap kitöltését követően Ön visszaigazoló e-mailt fog kapni a megadott e-mail címre. Amennyiben nem érkezne meg Önhöz a levél, kérjük, jelezze felénk elérhetőségeink bármelyikén! Az elektronikus levelen kívül postai úton is visszaigazoljuk jelentkezését. Szeretnénk, ha folyamatos lenne iskolán és Ön között a kapcsolattartás, ezért kérdéseit, észrevételeit szívesen fogadjuk! Forduljon hozzánk bizalommal!

 

12 érv a Klasszis Oktatás mellett
 • Amennyiben nálunk kíván tanulni, olyan intézményt választ, amely magas oktatási színvonalon valósítja meg Gerontológiai gondozó képzését, hogy az Ön által megszerzett képzettség mögött valóságos tudás legyen.
 • Munkatársaink segítőkészek, és a lehető legtöbb segítséget nyújtják ahhoz, hogy Ön minél eredményesebben végezze Gerontológiai gondozó tanulmányait.
 • Olyan gyakorló szakemberek dolgoznak a csapatunkban, akik igazi Klasszisok a szakmájukban, ezáltal Önnek az elméletet is könnyebb elsajátítania.
 • A Gerontológiai gondozó tanfolyam során folyamatos felkészítés zajlik az OKJ-s vizsgára, így nem az utolsó időszakban kell szembesülnünk a „nagy hajrával”.
 • Jó egy olyan klasszikus, nagyhírű gimnázium padjaiban ülni, mint a Vörösmarty Gimnázium.
 • Tanáraink életszerűvé teszik a Gerontológiai gondozó képzést, könnyebb megérteni az elméletet gyakorlati tapasztalatok által.
 • Nem szükséges évekig iskolapadban ülni, hogy megszerezze a Gerontológiai gondozó szakmát.
 • Áraink kedvezőek, a kamatmentes részletfizetés Önre is vonatkozik.
 • A Gerontológiai gondozó képzés hétvégén, egyéb elfoglaltságok mellett is végezhető.
 • Kislétszámú csoportjainkban eredményesebb a tanulás, ráadásul családias a hangulat.
 • Nálunk  nem számít hány éves, csoportjainkban mindenféle korosztály megtalálható.
 • Jó egy olyan csapathoz tartozni, ahol abból építkeznek, ami örömet okoz!

Ne várjon arra, hogy indul-e a csoport máshol - válassza a biztosat!

Klasszis Oktatás - Felnőttképzés, Szociális képzés - Klasszisokkal jobban

Képzés felnőtteknek, Szociális képzés, módszertani képzések